Pages

Saturday, November 18, 2006

Syukur Atas Rahmat Tuhan

Syukur Atas Rahmat Tuhan
Terlebih dahulu saya memohon maaf kepada pengunjung setia blog ini kerana baru sekarang saya berkesempatan mengemas kini laman ini.

Dikesempatan ini juga saya mengucapkan jutaan terima kasih kepada sahabat-sahabat esasterawan yang hadir pada majlis perkahwinan saya pada 12 November 2006.

Terima kasih kepada pengasas esastera.com Drirwan dan isterinya cikgu Hasimah. Tidak saya sangka Drirwan dan cikgu Hasimah hadir pada malam akad nikah dan esok harinya turut hadir juga. Terima kasih juga kepada Sdr Dahri, Ode, Alana (pengapit saya) dan Anizah yang hadir pada majlis tersebut. Terima kasih Kepada kakak Nisah Haron dan suami beserta anak-anaknya. Kedatangan kalian adalah satu penghargaan dan hadiah yang paling berharga buat diri saya dan suami.

Meskipun telah bergelar isteri, namun tanggungjawab saya terhadap penulisan tetap berjalan seperti biasa. Alhamdulillah, saya dikurniakan pasangan yang memahami minat dan perjuangan saya. Terima kasih kepada suami saya Muhammad Zakir Md.Saad kerana menyokong minat dan perjuangan saya.

Terima kasih yang tidak terhingga kepada emak, abah, adik-adik dan kaum kerabat yang bertungkus lumus menjayakan majlis pernikahan saya dan suami.

Terima kasih kepada bapa mertua saya beserta kaum keluarga yang hadir. Tidak dilupakan ucapan terima kasih kepada Pak Latip, Mak Engku dan kaum kerabat yang hadir bagi pihak suami.

Alhamdulillah, segala-galanya berjalan lancar.

Terima kasih kepada semua yang hadir.

No comments: