Pages

Friday, June 24, 2005

DIARI

18/6/2005: imtihan syafawi berakhir. Dalam gigil dipeluk demam panas terketar-ketar menjawab soalan. Alhamdulillah.

24/6/2005: lepas asar ada mesyuarat AKAR (Akademi Karyawan Mansurah).

25/6/2006: Deadline untuk hantar artikel ke SKEMA (Suara Kampus Edisi Mansurah). Sekarang dalam proses masih belum siap sepenuhnya.

26/6/2006: Kolokium AKAR, Majlis Apresiasi Karyawan. Tetamu jemputan Sdr A.Ubaidillah. Ada pembentangan kertas kerja dan juga forum. Ahli panel terdiri daripada Sdr A.Ubaidillah Alias, Sy.Salha Sy.Ahmad (eh sayalah), Sdr Wan Mohd Hasri Wan Hassan (Ketua UPP DPMM). Kepada warga KELAP anda semua dijemput hadir untuk program tersebut. Silalah turun ke furu' Mansurah jika ada masa senggang.

28/6/2005: Mesyuarat KELAP (Kem Latihan Penulis).

3/7/2005: deadline hantar artikel untuk SKENS (Suara Kampus Edisi N.9).

:: cerpen untuk antologi masih belum siap.
:: janji nak lukis potret housemate, Err...! Masih tak berkesempatan. Nanti ya kak Na...
:: Cikgu saya minta tolong lukiskan sebuah lukisan latar alam...? Ha, yang ini dah siap lepas subuh tadi ralit melukis sampai lupa makan dan minum. Sekarang dah petang masih belum sarapan pagi dan belum makan tengah hari…aduh! Macam puasa pulak.
:: pagi tadi terima sms daripada Anizah: kenapa lama ayong menyepi? Alahai adik, ayong demamlah.
::
kepada pengunjung-pengunjung blog saya, mohon maaf kerana saya buat anda jemu menatap blog yang sudah sekian lama tidak di update. Pemilik blog ini sudah hampir dua minggu diserang demam. Tapi hari ini sudah semakin sihat. Nantikan entri-entri yang seterusnya...Jumpa lagi!!!


No comments: